Beslenme Hizmetleri

Üniversitemizde yemek menüleri, tüm fakülte ve yüksekokullardaki yemekhanelerinde uzman ve denetçilerin kontrollerinde hazırlanmakta, yetişmiş aşçı ve personeller tarafından öğrencilerimize servisleri yapılmaktadır. Hazırlanan yemekler gıda mühendisi denetiminde gerçekleşmektedir.

Tüm fakülte ve yüksekokul yerleşkelerindeki kantinlerde öğrenci ve personelin zorunlu ihtiyaç maddelerini ucuz, sağlıklı ve kaliteli olarak temin etmesi sağlanmıştır.

Öğrenci ve çalışanlarımızın sağlıklı ve kaliteli hizmet alabilmeleri için yemekhaneler belli aralıklarla denetleme kurulu tarafından denetlenmektedir.
 

2017 Yılı Yemek Fiyatları

ÜNVAN ÜCRET (1 ÖĞÜN)
Akademik Personel 5,00.-TL
İdari Personel 4,00.-TL
Öğrenci 2,00.-TL
Kurum Dışı İhale Bedeli