Üniversitemizde yemek menüleri, tüm fakülte ve yüksekokullardaki yemekhanelerinde uzman ve denetçilerin kontrollerinde hazırlanmakta, yetişmiş aşçı ve personeller tarafından öğrencilerimize servisleri yapılmaktadır. Hazırlanan yemekler gıda mühendisi denetiminde gerçekleşmektedir.
Tüm fakülte ve yüksekokul yerleşkelerindeki kantinlerde öğrenci ve personelin zorunlu ihtiyaç maddelerini ucuz, sağlıklı ve kaliteli olarak temin etmesi sağlanmıştır.
Öğrenci ve çalışanlarımızın sağlıklı ve kaliteli hizmet alabilmeleri için yemekhaneler belli aralıklarla denetleme kurulu tarafından denetlenmektedir.
ÜNVAN |
ÜCRET |
---|---|
Akademik Personel (ek göstege 4800'den yüksek) | 30,00.-TL |
Akademik Personel (ek göstege 4800'e kadar) | 27,50.-TL |
İdari Personel (ek gösterge 3600'den yüksek) | 27,50.-TL |
İdari Personel (ek gösterge 3600'e kadar) | 25,00.-TL |
Öğrenci | 15,00.-TL |
Diğer | İhale Bedeli |